Email: info@instituut-marielle.nl

De body-wizard 2.0 de nieuwste afslank methode nu exclusief in Wijchen

Gespecialiseerd in het bevriezen van vetcellen.

Zeer effectieve figuur corrigerende behandeling.

        Het alternatief voor liposuctie.

Buik met lijntjes

 Actie uw 1e kennismakingsbehandeling à 2 kleine plaatsingen van €196,00 nu voor €98,00           Maak kennis en ervaar

Afslank en schoonheidsinstituut Marielle volgt de nieuwste technologieën en werkt met de vernieuwde Body-wizard 2.0 die net gelanceerd is.

Vet cellen bevriezen is vet verliezen, het natuurlijk corrigeren van het lichaam.een veilige methode om vet cellen in probleem zones te verminderen

Geen naalden, geen operatie, en bovenal geen hersteltijd!

Hoe werkt het?
Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingssysteem in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vet cellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Hoe voelt het?
Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens een sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Waar gaat het vet naar toe?
Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de afgebroken cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Het vet blijft weg!
Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijf echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. Body-wizard cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal cellen in de te behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Het aantal vetcellen vermindert aanzienlijk door de behandeling!

De Body-wizard 2.0 een nieuwe verbeterde techniek

De Body-Wizard is een door geëvolueerd medisch-cosmetisch apparaat dat met permanent resultaat vet cellen vernietigt. Het principe van Cryolipolyse is gebaseerd op het gecontroleerd koelen van de huid met als doel een lokale vet reductie te verkrijgen en de lichaamscontouren te hervormen zonder schade aan de overlappende huid. De procedure is beschreven als een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie.

Deze vernieuwde techniek waarbij eerst de huid verwarmt wordt tot 40 graden Celsius in 3 minuten.Meteen na die 3 minuten zal de huid gekoeld worden naar -9 graden Celsius.Op het moment dat de vetlaag eerst verwarmt wordt zal de laag sponsis worden en kan er meer bereik gehaald worden in de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden.Na wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een vetcel niet tegen de kou kan,dus de volgende stap zal onder druk tenminste 60 minuten gekoeld worden tot -9 graden Celsius.

Door de vacuüm zuigfunctie op de behandelkop wordt het onderhuidse vetweefsel op de gewenste locatie zeer gericht gekoeld met behulp van de selectieve cryo technologie.

Vetcellen in het onderhuidse vetweefsel zijn vooral cellen die rijk zijn aan verzadigde vetzuren en zijn om die reden zeer gevoelig voor blootstelling aan koude. Anderzijds zijn de omliggende elementen zoals bloedvaten, perifere zenuwbanen, melanocyten, fibrocyten of vetarme cellen veel minder gevoelig voor blootstelling aan koude. Deze koude gevoelige eigenschappen van vetcellen resulteren onvermijdelijk in de definitieve eliminatie van vetcellen zonder schade aan de omliggende weefsels.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?
De behandelingen wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ’love handels’, zwembandjes,  billen, zadeltassen, taille, bovenbenen en armen,maag, rug en heupen. Nieuw nu ook de onderkin mooi te behandelen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Het is geschikt met een BMI tot 30

https://www.voedingscentrum.nl/nl/mijn-gewicht/heb-ik-een-gezond-gewicht/bmi-meter.aspx?gclid=Cj0KCQjwnpXmBRDUARIsAEo71tQtgS7uQ2pbbs1Y4mi2yx76PzlZP3RuywxGv4h7yeTNIgENJbBLOewaAvy7EALw_wcB

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken cellen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen van dezelfde plaatsing dient een periode te zitten van 8 tot 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

voor en na

Cosbeau slimming serum
Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op de niet behandelde zones, dus geschikt voor het hele lichaam).                                                                            Serum  €59,50

Nieuwe-Cryo-machine

Wil jij definitief vet cellen verwijderen? Van maag, buik, zadeltassen, bovenarmen,bovenbenen, rug of zelfs kuiten?

Gespecialiseerd in het bevriezen van vetcellen. Zeer effectieve figuur corrigerende behandeling. Het alternatief voor liposuctie.

Arctik 21 – cryotherapie
De Arctik21 -20 graden Celsius de nieuwe primeur, de 2e in Nederland. Effectief voor het bevriezen van vetcellen. Zeer geschikt voor een maatje meer, en voor een gevoelige buik/darmen gebied. Geschikt voor heren en dames.

De Arctik 21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Cryotherapie.

De Arctik 21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0* en -20*C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen die afkoelen. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood.

De behandeling duurt slechts 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat.

Het is volledig pijnloos, snel en betaalbaar.

Hoe werkt het?
Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulitis, maar we willen er natuurlijk wel graag van af!Cryo lipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd. Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryo lipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Effecten o.a.:
– Bevriezing van de vetcellen
– Versteviging van de huid
– Vermindering cellulitis
– Her modelleert figuur
– Stimulering bloedsomloop
– Draineert afvalstoffen en lymfe

Is het veilig?
Onderzoek heeft aangetoond dat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor de effecten van koude en dus niet de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier het lichaam verlaten zonder nadelige effecten. Het effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Arctik 21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Hoe gaat behandeling in zijn werk.
Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we u wensen en verwachtingen bespreken. Ook worden de contra-indicaties besproken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we en voor foto.

De behandeling zelf duurt 15 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).

Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxt. Na de behandeling meten we weer meteen zodat u meteen het resultaat ziet.

Gemiddeld zijn er 6 nodig zijn om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog 2 weken door. Wij adviseren daarom ook om veel water te drinken om het goed door te spoelen en de vetcellen sneller afgevoerd worden.

Banner foto 2

Onmiddellijk en blijvend resultaat!
Schrijf u nu in voor een kennismakingsbehandeling. U ziet gelijk resultaat. U beslist daarna zelf of u doorgaat met de kuur.